Wattbike hinnat

  • 60 min
    € 5
  • Seuraan kuuluville 60 min
    € 3

 

Haluatko saada itsesi kuntoon, etsitkö tapaa parantaa suoritustasi tai vain ajaa menemättä ulos sateeseen – Wattbike voi auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Seitsemän vuoden kehityksen tuloksena Wattbikesta on saatu käyttäjäystävällinen harjoittelupyörä, joka on niin lähellä oikean pyöräilyn tunnetta, kuin on mahdollista. Sitä voidaan käyttää kaikentyyppiseen pyöräilyyn aina kuntoutuksesta olympiatason harjoitteluun ja reaaliaikaiseen kilpailuun. Se on ensimmäinen sisäkäyttöön tarkoitettu pyörä, jota British Cycling suosittelee.

Wattbike mittaa tuottamaasi mekaanista voimaa wateissa (tehon yksikkö), kuinka nopeasti määrätty määrä työtä tulee tehdyksi. Teho mitataan siitä, kuinka paljon tuotat voimaa laitteen ketjuun poljinten välityksellä.

Wattbike on tehtaalla kalibroitu. Sen tarkkuus on huippuluokkaa, keskimääräinen tarkkuus on 2 % (-0,42 % +/- 1,21 %) ja uusintatestin varianssi tyypillisesti parempi kuin 1 %. (0,42 % +/- 0,46 %) (South Australian Institute of Sports 31.3.2010)

Wattbike on suunnittelu yhteistyössä British Cyclingin kanssa:

wattbike_300px
  • Mukailemaan aitoa pyöräilyn tunnetta
  • Olemaan maailman ensimmäinen tehdaskalibroitu, sisäkäyttöön tarkoitettu pyörä
  • Välittämään tarkkaa ja johdonmukaista suorituspalautetta
  • Tarjoamaan palautetta polkemistekniikasta

Testaus Wattbikella

Wattbike – testin ensisijainen tarkoitus on määritellä tehoalueet harjoitusohjelman toteuttamista varten ja seurata sekä fyysistä että taloudellisuuden ja tekniikan kehitystä – tieteellisen tarkasti. Wattbiken avulla näet suoraan muutokset suorituksessasi eri matkoilla tai ajan perusteella tehdyissä testeissä. Parhaassa tapauksessa testit tulisi suorittaa ammattilaisten (valmentajien, personal trainereiden tai urheilufysiologien) toimesta. Säännöllinen testaus antaa sinulle näkemyksen nykyisestä suorituskyvystä ja lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin muutoksista kaikilla pyöräilysuorituksen osa- alueilla.

Testit tulisi tehdä jokaisen harjoitusjakson alussa ja suunnitelluissa kohdissa harjoittelua, tarkoituksena seurata muutoksia suorituskyvyssä. Testit voi suorittaa Wattbiken ja sykemittarin avulla. (Tarvittaessa niihin voi integroida myös laktaattitestauksen ja kaasuanalyysin). Ennen testiä tulee huolehtia siitä että lämmittely on tehty oikein. Testin jälkeen tulee myös jäähdytellä kunnolla.

Ota yhteyttä! Tehdään Sinun treenistäsi suunnitelmallisempaa ja kehittävämpää testeillä!

Takaisin ylös