Naprapatian hinnat

  • Naprapatia 60 min
    € 60
  • Naprapatia 75 min
    € 70

 

Naprapaatille voit tulla ilman lähetettä, maksusitoomuksella tai se voi olla osa fysioterapialähetettä mikäli fysioterapeutti suorittaa alku-ja loppututkimuksen.

 

Mitä naprapatia on?

Naprapaatti on erikoistunut tuki-ja liiikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen, ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Naprapatia pohjautuu lääketieteelliseen terveys- ja sairauskäsitykseen sekä näyttöön perustuvaan lääketieteeseen. Suomessa koulutusta järjestää Kymenlaakson ammattikorkeakoulu; koulutus kestää neljä vuotta ja on laajuudeltaan 240 opintopistettä.

Minkälaisissa vaivoissa naprapaatti voi auttaa?

Naprapaatti hoitaa koko tuki-ja liikuntaelimistön akuutteja sekä kroonisia vaivoja. Selkärangan erilaiset kiputilat ja oireet ovat naprapaatin erikoisalaa. Esimerkkinä tästä iskiaskivut, niskaoireet, välilevyongelmat ja rangan lukkiumat. Naprapaatti voi auttaa myös mm. polvikivuissa, yläraajaoireissa, jännityspäänsäryssä, TOS-oireyhtymässä ja olkapäävaivoissa.

Naprapatian hoitomuodotselka

Tärkeä osa naprapaatin työtä on perusteellinen potilaan tutkiminen ja diagnosointi. Täten paras mahdollinen hoitomuoto ja lähestymistapa voidaan valita.Hoitomuotoihin kuuluvat nivelmanipulaatio, nivelmobilisaatio, hermokudoksen mobilisaatio, erilaiset lihasvenytystekniikat ja pehmytkudoskäsittelyt. Tärkeänä osana hoitoa toimii aktiivinen harjoitusterapia. Lisäksi hoitoon voi kuulua mm. sähköhoitoa, UÄ-hoitoa, teippauksia, lämpöhoitoa, ohjausta ja ergonomista neuvontaa.

Lue lisää aiheesta : www.naprapaattilaakso.fi

Takaisin ylös