Fysakos tarjoaa monipuolisia, kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä palveluja. Tarjoamme hyvää oloa niin hoidollisesti kuin liikunnallisestikin. Fysakos on perustettu jo vuonna 1986, ja nykyisen omistajan Saara Laatan omistuksessa ollut vuodesta 2006. Vuonna 2014 Fysakos muutti toimintansa lopettavan Wellfeel hyvinvointikeskuksen tiloihin erkonkadulle, ja mukaan tuli myös liikuntapalvelut.

Panostamme henkilökohtaiseen, monipuoliseen palveluun ja haluamme, että asiakkaamme viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleeksi ja kodikkaaksi. Haluamme myös että asiakkaat haluavat palata aina uudelleen ja että heille on mahdollisimman monta palvelua tarjolla.

Fysakosilla on liikuntatiloja kahdessa tasossa. Yläkerrassa rauhallisten lajien kuten jooga ja pilates, pienryhmäliikuntatila sekä alakerrasta toiminnallisen harjoittelun sali. Molemmissa liikuntatiloissa järjestetään ryhmätunteja pienissä, maksimissaan 15 henkilön ryhmissä. Päiväaikaan tilat ovat asiakkaidemme omaharjoittelukäytössä (kuukausikortilla), ja niitä käytetään myös fysioterapia-, naprapatia- ja personal training -asiakkaiden ohjaamiseen ja harjoitteluun. Tilat ovat myös vuokrattavissa tiettyihin aikoihin sovitusti, ohjauksen kanssa tai ilman. Toiminnallisen harjoittelun salin yhteydessä on Wattbike -kuntopyöriä, jotka ovat varattavissa harjoitteluun ajanvarausjärjestelmästämme.